Staat er binnenkort een feest of evenement op de planning? Er zijn veel redenen om een feest te organiseren, denk bijvoorbeeld aan een trouw-, verjaardag- of personeelsfeest. Wil je een feest geven waar iedereen het nog jaren over heeft? Huur dan een act in. Van muzikaal entertainment tot spectaculaire acrobatiekshows, je hebt onwijs veel mogelijkheden. We hebben een aantal tips voor het inhuren van een act voor je op een rij gezet. 

Verschillende gelegenheden

Je kunt acts boeken voor verschillende gelegenheden. Dit kunnen zowel vrijetijds feestjes of zakelijke evenementen zijn. Denk bijvoorbeeld aan muziek bij een borrel of een kleine openingsact voor een event. Bedenk eerst goed wat voor act je wilt gaan boeken. Vervolgens kun je op zoek gaan naar de act die past bij jouw feest of evenement. Daarnaast is het ook belangrijk om het budget vast te leggen. Als je een grote of uitgebreide act wilt boeken, moet je rekening houden met hogere kosten.

Huur een typetje in

Een van de vele mogelijkheden is het inhuren van een bepaald typetje. Dit kun je doen voor de verjaardag van je kind, maar ook op een feest voor volwassenen kan het sfeer toevoegen. De typetjes zijn een leuke en humoristische toevoeging aan je evenement of feest. Ze entertainen de gasten door middel van humor en bizarre wendingen. Binnen no-time hebben je gasten een lach op hun gezicht. De typetjes zijn professionele acteurs en weten precies wat ze moeten doen om sfeer te brengen. 

Shows boeken

Wil je een complete show boeken voor jouw feest of evenement? Je kunt kiezen uit verschillende soorten shows, zoals acrobatische acts en dansshows. 

  • Vuurshow

Wil je een spectaculair feest geven? Een vuurshow brengt jouw evenement in hogere sferen. Boek een vuurshow in combinatie met dansers of apart. 

  • Dansshow

Dansacts passen bij elke gelegenheid. Geef zelf aan van wat voor dans je houdt en stem daar de dansshow op aan. De dansers zijn geselecteerd op ervaring en muzikaliteit, maar ook op enthousiasme om het event een echt feest te maken. 

  • Acrobatiek

Acrobaten geven een geweldige en unieke show. De acrobaten zijn te boeken voor je receptie, bruiloft, verjaardag- of personeelsfeest.

Daarnaast zijn er ook shows te boeken voor verschillende gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan een kerstshow.