Op zoek naar een camping in Noord-Holland? Denk dan eens aan Strand49. Een uitgebreide, moderne, huisdiervriendelijke camping, waar zowel mogelijkheden voor kamperen met eigen tent/camper/caravan zijn, als glamping mogelijkheden. Kamperen bij Strand49 betekent rust, ruimte, natuur én luxe.

Kamperen met luxe

Op deze camping in Noord-Holland hechten ze veel waarde aan privacy. Privé sanitair is daarom een van de vele luxe voordelen van de camping. Iedere kampeerplek beschikt over een eigen hokje waar een douche en toilet zijn. Dat betekent geen gesleur met wc-rollen onder de arm en het zoeken naar een zaklampje voor nachtelijke toiletbezoekjes. Zo wordt kamperen wel heel aantrekkelijk! Daarnaast beschikt de hele camping over goedwerkende wifi, zijn de kampeerplaatsen ruim en zijn er voldoende speelmogelijkheden voor het hele gezin. Voor de kleintjes zijn genoeg speeltuintjes te vinden en ook honden zijn van harte welkom. Deze kunnen uitgelaten worden in de duinen nabij de camping of op het strand, waar de honden het hele jaar door welkom zijn.

Glamping

Kamperen niets voor u, maar wilt u wel profiteren van de ruimte, rust en andere voordelen van het kamperen? Kies dan voor glamping. Bij glamping op deze camping in Noord Holland geniet je van alle voordelen van het kamperen, maar ook van de luxe van een hotel. Zo beschik je over een eigen huisje met voldoende ruimte eromheen, een eigen luxe badkamer en keuken, flat screen tv en terras set. Ook handdoeken en linnengoed zijn hierbij inbegrepen. Het enige wat u hoeft te doen als u aankomt, is naar uw plekje rijden en genieten van de ruimte en rust. Fijne vakantie!

Wilt u meer informatie over deze camping in Noord Holland of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ze op.

Camping in Noord-Holland betekent instant vakantiegevoel