Zo nu en dan is het erg fijn om te relaxen en de boel de boel te laten. We nemen je in deze blog mee langs een aantal zaken die je in Nederland kunt doen. Een van de meest geliefde zaken die Nederlanders graag doen, is het bezoeken van een hotel. Het liefst in de buurt van het strand en de zee. Ook de steden zijn een mooie optie voor een hotelovernachting. 

Er zijn nog veel meer andere dingen die je kunt doen. Die nemen we hieronder even met je door. 

Giethoorn

Ben je dol op varen? Dan is het slim om eens in Giethoorn te gaan kijken. Daar kun je lekker met een bootje varen. Er zijn ook tal van restaurants waar je goed kunt eten. Daarbij is het natuurlijk fijn om lekker te kunnen genieten van de natuur om je heen. Dat kan daar ook.

Zandvoort aan zee

Een van de meest geliefde plekken voor mensen uit Nederland (maar ook Duitsland en België) om heen te gaan, is Zandvoort aan zee. Daar kun je genieten (de naam verraad het al) van strand en de zee. De verschillende strandtenten geven je een ideale plek om te relaxen en de boel een beetje de boel te laten. 

Bossen

We nemen je mee naar de bossen. Er zijn op vele plekken in Nederland tal van bossen te vinden waar je lekker kunt wandelen, met de hond, kinderen en je partner (niet noodzakelijkerwijs met iedereen tegelijk). Een prima manier om je kinderen kennis te laten maken met de natuur. 

Een stad bezoeken

Er zijn zoveel mooie steden te bezoeken waar je kunt genieten van uiteenlopende horeca. We denken aan: Maastricht, Nijmegen, Kampen, Amsterdam, Den Haag en Groningen. Stuk voor stuk steden met een mooi centrum en een schitterende ligging in het land, waardoor er rond die steden ook natuurgebieden zijn waar je van kunt genieten. Bijvoorbeeld door een fiets te huren en een rondje rond de stad te gaan. Dan kun je ook allerlei dorpjes tegenkomen. Het verrassingseffect is dan zeker niet uitgesloten.